The beginning of the process was not found


#1

Hello,
I created a new process in Workflowgen, I have a problem the beginning of the process is not connected with any action, they give me this error, "The beginning of the process was not found "
Thanks


#2

Hi,

Do you have at least one action in your workflow?
Once you create an action, a transition from the beginning point to the action should be created.

Best Regards,
Eddy.


#3

Hi,
I have actions in my process, but none of its actions is connected with the beginning, plus I would like to connect the beginning with a specific action and not with the new action create.
Best Regards,
Abdel


#4

Hi Abdel,

Once you insert a new action, the start point gets linked to it by default.
Once you add a transition from one action to that new action, the transition from the start point will be removed.

Best Regards,
Eddy.


#5

Hi Eddy,
Here is an example:
At the beginning, the process start was binding to the action “RENSEIGNER”, but after i lost this link
SO, even when i add a new action, this is what happens to me:

Best Regards,
Abdel


#6

Hi Abdel,

From what I see, you are using version 5 of WorflowGen which is no longer supported.
This shouldn’t happen. It’s probably a bug in a previous version of WorflowGen.
Kindly upgrade Workflowgen to at least version 6 and let us know if the issue still gets reproduced.

Best Regards,
Eddy.


#7

Hi Eddy,
I use the version WorkflowGen 6.1.6, the problem is that I put a loop between the first action “RENSEIGNER” and the second action.

Best Regards,
Abdel


#9

Hello Abdel,

The first step in your workflow need just one link in entrance :

image
It works, thanks to only one link in entrance in step “RENSEIGNER”

When I create link between “TEST2” and “RENSEIGNER” the first link will disappear automatically.

image

And when I remove link, it works.

So in our process, we need to create a copy of “RENSEIGNER” step like “EDIT_RENSEIGNER”, and when we need to go back to first step, we just go to copied step :

image

Regards,
Quentin


#10

Hi,
thanks, for helping me, that’s exactly it, your answer solved my problem

Best Regards,
Abdel


#11

Hi Eddy,
How i can open a ticket on Helpdesk for next time?

Best Regards,
Abdel